woe t/m vr 08:30 - 12:00/ 13:30 - 18:00Galjoen 29 1132GM Volendam

Over ons

Over ons - Sylvia SierHallo, mijn naam is Sylvia Sier-Deen, geboren in 1967 en getogen in Volendam. Gelukkig samen met ons 5 koppige gezin wonen wij hier nog steeds met veel plezier.

Als voormalig kapster, ga ik graag met mensen om en ben uiteraard geïnteresseerd in de gehele beautybranche. Schoonheidsspecialiste worden was vroeger al een droom en heb dit in 2012 gerealiseerd voor mezelf en voor u! De huid, ons grootste en fantastisch orgaan is zo mooi en bijzonder, daar moet je wel van houden!

Achtereenvolgend behaalde ik mijn Acne-specialisatie, een zeer belangrijk onderdeel voor mij in mijn vak. Het is dankbaar werk en daarom geweldig om te doen en op deze manier veel voor iemand te kunnen betekenen. Samen met de klant bespreken we de mogelijkheden deze problemen aan te pakken en te elimineren. De acne specialisatie staat geregistreerd bij de Branche organisatie ANBOS en ben in bezit van de AGB-Code. Hierdoor zal de behandeling afhankelijk van uw polis (deels)vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

De weloverwogen Merken waarmee gewerkt wordt zijn Huidverbeterend en zacht voor uw huid. De MEDISKINCARE behandelingen, een brug tussen Medisch en Cosmetisch, en thuisverzorgende producten van ERICSON LABORATOIRE en CASMARA. Elk huidtype en huidprobleem wordt doelgericht en effectief behandeld en is thuis voort te zetten voor het optimale behoud van de resultaten. Met een 9002 certificering, een bewezen hoogkwalitatief en werkzaam merk.

Bella Pierre het 100% zuivere mineralen make-up merk, mag ook huidverbeterend genoemd worden. Met verzorgende ingrediënten zoals zinkoxide , titaniumdioxide, amandelolie en vit E. De mineralen zorgen tevens voor de zonbescherming SPF 15 tot 20. Ideaal de hele dag door! Geschikt voor de meest gevoelige en acne of rosacea huid.

Zo hebben al de gevoerde merken hun aantrekkingskracht, maar ook de ontspanning in deze drukke maatschappij is een zeker speerpunt en is heerlijk dit de klant te gunnen d.m.v de gelaatsmassage of ontspannende lichaamsmassage. De aandacht tijdens de massage gaat dan naast het gelaat ook naar de hoofdhuid,schouders/ nek, bovenrug en decolleté . Als extraatje worden tijdens het intrekken van het masker ook de ‘harde werkers’zoals ik de handen vaak noem heerlijk gemasseerd en afsluitend met de MEDEX huidverzorgende creme, voor zijdezachte handen.

Graag zie ik u in de salon zodat u ook mag genieten van deze belevenis!

Vriendelijke groet, Sylvia