di 13:30 - 17:00, woe t/m vr 08:30 - 12:00/ 13:30 - 17:00Galjoen 29 1132GM Volendam

Over ons

Hallo, mijn naam is Sylvia Sier-Deen, geboren in 1967 en getogen in Volendam. Gelukkig samen met ons 5 koppige gezin wonen wij hier nog steeds met veel plezier.

Als schoonheidsspecialiste én kapster gaat mijn interesse uit naar de gehele beauty branche. In 2012 behaalde ik mijn schoonheidsspecialisme, gevolgd door de Acne specialisatie.

Het kappers vakbekwaamheid diploma haalde ik al eerder in 1987 en werkte een aantal jaren in zowel dames- als herensalons.
Deze combinatie en make-up vaardigheden maken het plaatje compleet om u geheel verzorgd en relaxed naar huis te laten gaan!

Achtereenvolgend behaalde ik mijn Acne-specialisatie, een zeer belangrijk onderdeel voor mij in mijn vak. Het is dankbaar werk en daarom geweldig om te doen en op deze manier veel voor iemand te kunnen betekenen. Samen met de klant bespreken we de mogelijkheden deze problemen aan te pakken en te elimineren.

De weloverwogen Merken waarmee gewerkt wordt zijn huidverbeterend en zacht voor uw huid. Met de prachtige en effectieve merken van Casmara en KRX Asthetics waarmee gewerkt wordt, zien we de huid zichtbaar en voelbaar verbeteren. Elk huidtype en huidprobleem wordt doelgericht en effectief behandeld en is thuis voort te zetten voor het optimale behoud van de resultaten. Met een 9002 certificering, een bewezen hoogkwalitatief en werkzaam merk.

Bella Pierre het 100% zuivere mineralen make-up merk, mag ook huidverbeterend genoemd worden. Met verzorgende ingrediënten zoals zinkoxide , titaniumdioxide, amandelolie en vit E. De mineralen zorgen tevens voor de zonbescherming SPF 15 tot 20. Ideaal de hele dag door! Geschikt voor de meest gevoelige en acne of rosacea huid.

Zo hebben al de gevoerde merken hun aantrekkingskracht, maar ook de ontspanning in deze drukke maatschappij is een zeker speerpunt en is heerlijk dit de klant te gunnen d.m.v de gelaatsmassage of ontspannende lichaamsmassage. De aandacht tijdens de massage gaat dan naast het gelaat ook naar de hoofdhuid, schouders/ nek, bovenrug en decolleté . Als extraatje worden tijdens het intrekken van het masker ook de ‘harde werkers’ zoals ik de handen vaak noem heerlijk gemasseerd en afsluitend met de MEDEX huidverzorgende creme, voor zijdezachte handen.

Graag zie ik u in de salon zodat u ook mag genieten van deze belevenis!

Vriendelijke groet, Sylvia