di 13:30 - 17:00, woe t/m vr 08:30 - 12:00/ 13:30 - 17:00Galjoen 29 1132GM Volendam

Lichaamsbehandelingen

Dé nieuwste ontwikkeling op het gebied van massage!

mudexperience massagebehandelingEen intensieve massagebehandeling en diepgaande huidverzorging in 1.

Deze andere manier van masseren en een ander toepassing van een pakking maakt het mogelijk een massagebehandeling te ondergaan met het effect van een Wellnesspakking!

Deze unieke behandeling die u nog niet eerder heeft ervaren zorgt voor een intense ontspanning, een stimulatie van afvalstoffen die ervoor zorgen dat u zich na een behandeling vitaler voelt.

Een uitstekende ondersteuning tijdens afval- en detoxprogramma’s.

Waarom MudExperience:mudexperience_ad

  • zorgt voor een intense ontspanning
  • ondersteunt een detoxprogramma
  • ondersteunt een afvalprogramma
  • biedt een verzorging voor de huid

De Mud Experience is een intensieve massagebehandeling en een diepgaande huidverzorging in één! De speciaal ontwikkelde massagetechniek in combinatie met een intensief reinigende lysing, een rijke massage olie en een heerlijk geurende moddercrème, maakt deze massage meer dan u zult verwachten. De massage kenmerkt zich door afwisselende stevige en zachte grepen met als doel detoxen en een innerlijke reiniging te stimuleren.

mudexperienceDe massage is prikkelend en ontspannend tegelijk, een ware Experience! De met pepermunt- en amandelolie gevulde moddercrème wordt snel door de huid opgenomen en maakt hierbij afdouchen niet nodig. Daarnaast heeft de Mud Experience diverse certificeringen voor biologische ingrediënten, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

logo_mudex