woe t/m vr 08:30 - 12:00/ 13:30 - 18:00Galjoen 29 1132GM Volendam

Huidverbeterende behandelingen

Zowel voor dames en heren, jong of ouder zijn er vele behandelingen voor elk huidtype en huidconditie.
Een complete gelaatsbehandeling duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit;

ericsonlaboratoire*Huidanalyse en anamnese.
*Reiniging van de huid en ogen.
*Indien gewenst modelleren van de wenkbrauwen en waxen van de bovenlip
*Gevolgd door een dieptereiniging d.m.v schrub, lysing of peeling.
*Het verwijderen van onzuiverheden.
*Ontspanning door massage van het gelaat, nek en schouders, hoofdhuid en decolleté
*Masker evt. i.c.m serums afhankelijk van het type behandeling en indien gewenst ondertussen genieten van een handmassage, afsluitend met de verzorgende Medex cream.
*Afsluitend met de dagverzorging aangepast aan het huidtype en indien gewenst lichte make-up van het Huidverbeterend merk Bella Pierre.
*Productadvies voor thuisgebruik en evt. iets te drinken.

De behandelingen kunnen uiteraard uitgebreid worden met de losse supplementen, zie hiervoor de prijslijst.
De korte behandeling van 45 minuten is zonder de massage, meest gebruikt men deze manier voor een touch-up of als korte acne behandeling.

De Behandelingen 'à la carte' in kuurverband en afwisselend met elkaar

Acti-Biotic – Huidzuivering, Voor de vette huid, verstopte talgklieren, overmatige talgafscheiding.Acne. Regulerend op de talgklierwerking, hormonale activiteit in evenwicht brengen, stimulerend op de natuurlijke anti-biotica in de huid. Matterend op de vette zones, heldere teint, gezonde uitstraling.

behandelingen-1

8056295770_1223ba74c9

Biopure – zuurstoftherapie en diepgaande detox , krachtige stimulerende werking, antivervuilingsschild, de huid ademt weer .

Sensitive Pro - De Cosmetisch- Genetische oplossing voor de reactieve huid. Rechtstreekse werking op de genen die een rol spelen bij ontstekingen en celstress. Stimulering van de endorfinen waardoor minder roodheid en pijn. Het afweermechanisme wordt weer geactiveerd, de huid wordt gekalmeerd, voelt comfortabel en zacht.

behandelingen-3

Hydra  Clinic- Diepgaand Herstel en vochtbalans in de huid op peil krijgen en behouden. Een doeltreffende bescherming aan de cellen om de jeugdige uitstraling te behouden.

Anesi Luminosity Soft & Bright Treatment  - Pijnloze milde Enzymatische peeling. Corrigerend op hyperpigmentaties d.m.v krachtige melanineremmers en nano ingekapselde hydroxyzuren. Cosmeceutisch en klinisch bewezen treatment bij huidveroudering en overpigmentatie.

behandelingen-5

Feminity- De Huidcyclus in Evenwicht. Door hormonale schommelingen is het vochtgehalte in de huid onderworpen aan constante veranderingen. Deze afwisselingen komen in balans en een onaangenaam gevoel wordt voorkomen, de huid wordt rustiger. De stamcellen worden beschermd om zo vroegtijdige vermoeidheid van de huid te voorkomen.

EnzymAcid – fruitzuurbehandeling met 3 voudige werking, zowel manuele MicroDermaBrasie, chemisch, enzymatische werking. Voor vele doeleinden en huidtypen. Grauwe vermoeide huid, puistjes, vlekjes, rimpeltjes? In kuurverband maar ook na een behandeling direct voelbaar en zichtbaar.

behandelingen-7

behandelingen-8

Skinjexion- Anti-Age behandeling, aanpak van ( en voorkomen van ) bestaande lijntjes en rimpeltjes. Drie hightech actieve ingrediënten werken snel in op de rimpels, werken ontspannend en het hoog moluculair Hyaluronzuur vult de rimpels. In kuurverband van 4 keer , 1xp.wk

Slim-Lift treatment - Herstel van Volumes door reductie van de vetten en opspannen van losgeraakte zones. Globale verjonging van het gezicht. Actieve serums, bindweefselmassage met liftpumper en gipsmasker!

bioptic

Bio-Optic – eyezone treatment van Ericson Laboratoire, extra aandacht voor deze zone ook mogelijk tijdens een behandeling, voor de vochtophopingen, verkleuringen, lijntjes te verzachten.

Neoderma Biopeeling - Biologische kruidenpeeling op basis van algen, natuurlijke kruidenvezels en essentiële oliën.
Zachte maar zeer effectieve behandeling die de celvernieuwing bevordert en productie van collageen en elastine.
De oplossing voor;
-Acne &vette huid
-littekens, grove poriën
-Rimpelbestrijding
-couperose en rosacea
Hele jaar door toepasbaar, eens per maand of in kuurverband.