di 13:30 - 17:00, woe t/m vr 08:30 - 12:00/ 13:30 - 17:00Galjoen 29 1132GM Volendam

Huidverbeterende behandelingen

Zowel voor dames en heren, jong of ouder zijn er vele behandelingen voor elk huidtype en huidconditie.
Een complete gelaatsbehandeling duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit;

ericsonlaboratoire*Huidanalyse en anamnese.
*Reiniging van de huid en ogen.
*Indien gewenst modelleren van de wenkbrauwen en waxen van de bovenlip
*Gevolgd door een dieptereiniging d.m.v schrub, lysing of peeling.
*Het verwijderen van onzuiverheden.
*Ontspanning door massage van het gelaat, nek en schouders, hoofdhuid en decolleté
*Masker evt. i.c.m serums afhankelijk van het type behandeling en indien gewenst ondertussen genieten van een handmassage, afsluitend met de verzorgende Medex cream.
*Afsluitend met de dagverzorging aangepast aan het huidtype en indien gewenst lichte make-up van het Huidverbeterend merk Bella Pierre.
*Productadvies voor thuisgebruik en evt. iets te drinken.

De behandelingen kunnen uiteraard uitgebreid worden met de losse supplementen, zie hiervoor de prijslijst.
De korte behandeling van 45 minuten is zonder de massage, meest gebruikt men deze manier voor een touch-up of als korte acne behandeling.

De Behandelingen 'à la carte' in kuurverband en afwisselend met elkaar

 

Spaanse hoogwaardige huidverzorging bestaande uit specifieke behandelingen voor iedere leeftijd,huidtype en huidconditie.
Hieronder staan Syllz Huidverzorging haar meest geliefde en inzetbare behandelingen voor 30+ en 50+ jaar.

Goji Treatment

Antioxidant behandeling 30+
De Happy Berries van Casmara!

Balans en bescherming tegen huidveroudering, met Gojibesextract ,bevat 500x de hoeveelheid Vit C als sinaasappels ! en AminozurenComplex. Verhogen de energie ,verbeteren de bloedsomloop en werken herstellend. Hoge hydratatie, verhelderende werking , kalmerend en voedend. Tegen de eerste tekenen van veroudering, ontgiftend, rijke voedingsstoffen voor de huid.

Shine Stop treatment

Een superieure behandeling, gericht op het bestrijden van de vette huid, alsmede de comedonen vorming. Het doel van deze behandeling is de huid te zuiveren, te normaliseren c.q. terug in balans te brengen.

Q10 TREATMENT

Anti-Aging 50+

Een krachtige Antioxidant , een coEnzym onmisbaar bij de celstructuur.Door veroudering en of ziekte vindt er collageen en elastine- verlies plaats in de cel door afbraak van het natuurlijke q10 enzym.
Deze behandeling draagt bij om de capillaire te versterken, collageen en elastine aanmaak te bevorderen, immuniteit, dus preventief bij pigmentatie en natuurlijk de hydratatie in de huid op peil te houden.

RGENERIN INHIBITOR CONTRACTURE

Anti-Aging 50+

Verzacht rimpels en expressie lijntjes ,zuiverend, met o.a Glycolzuur,melkzuren en salisylzuur dus voor de (post)acnehuid ook zeer geschikt. De werkstoffen werken" botox-like" door Argireline wat een ontspannende werking heeft op het weefsel. Kalmerend en Anti-Aging.

Casmara Ocean Miracle

Anti-Age Huidversteviging, vervagen van rimpels en expressie lijntjes.
Ingrediënten uit de zee met wakame algen zorgen voor een intense hydratatie, stimuleren collageen en elastine vezels en verjonging van de huid.

Anesi Luminosity Soft & Bright Treatment  - Pijnloze milde Enzymatische peeling. Corrigerend op hyperpigmentaties d.m.v krachtige melanineremmers en nano ingekapselde hydroxyzuren. Cosmeceutisch en klinisch bewezen treatment bij huidveroudering en overpigmentatie.

EnzymAcid – fruitzuurbehandeling met 3 voudige werking, zowel manuele MicroDermaBrasie, chemisch, enzymatische werking. Voor vele doeleinden en huidtypen. Grauwe vermoeide huid, puistjes, vlekjes, rimpeltjes? In kuurverband maar ook na een behandeling direct voelbaar en zichtbaar.

behandelingen-7

algologie

Huidverzorgende behandelingen

Algologie Gelaatsbehandelingen Hydra, Revitalising en Sensi-Plus. Laten  de huid weer stralen, hydraterend, Rustgevend en  doorbloeding bevorderend , heerlijke behandelingen incl. huidverstrakkend. oogserum en special mask.

Basis Gelaatsbehandelingen aangepast naar huidbeeld en huidtype–met o.a Algologie of Medex excl serums. Reiniging,schrub/peeling,onzuiverheden,epileren,bovenlip evt.waxen,gelaatsmassage en masker.

behandelingen-9

Medex Herbs Repair Therapie. Diepgaande huidvriendelijke natuurlijke peeling op basis van Chineese kruiden.