di 13:30 - 17:00, woe t/m vr 08:30 - 12:00/ 13:30 - 17:00Galjoen 29 1132GM Volendam

Enzymacid

Enzymacid behandeling bij Syllz Huidverzorging

Microdermabrasie, enzymatische peeling en fruitzuren samengevoegd op een manier die nog nooit is vertoond.

Een grauwe huid, puistjes, littekens, rimpels en vermoeidheid. En zo kunnen we nog wel een paar indicaties noemen waar Enzymacid een oplossing voor heeft. Wanneer we een droge huid hebben smeren we het liefste met een volle rijke crème, maar vervolgens vragen we ons niet af waarom onze huid zo droog is. Enzymacid pakt huidproblemen bij het begin aan en zorgt ervoor dat de volgende behandelingen een beter en sneller resultaat hebben. Het bereidt de huid namelijk voor en brengt de huid in een optimale conditie. Een huid kan uit balans zijn door bijvoorbeeld stress, roken, ongezonde voeding, slechte verzorging, veroudering of hormonaal. Een peeling wordt ook wel gezien als een nieuwe start voor je huid, en dat is het eigenlijk ook. Door de huid te peelen stimuleer je de celvernieuwing en verkrijg je dus het “nieuwe huid effect”.

enzymacid_subDe micro-dermabrasie wordt manueel uitgevoerd en schuurt de oppervlakkige lagen van de huid, zo kunnen de huidcellen zich gaan vernieuwen. Daarnaast bevat deze scrub ook ijzergluconaat wat de hoornlaag hydrateert en de opname van vitamine C verhoogt.  Om een diepe werking in de huid te verkrijgen maakt Enzymacid gebruik van fruitzuren, dit zijn Alpha-Hydroxy zuren (AHA’s). Doordat de dode huidcellen grotendeels zijn verwijderd door de micro-dermabrasie kristallen kunnen de zuren beter en dieper doordringen in de huid. Hierdoor verminderen pigmentvlekken, actinische plekjes, littekens, grauwe sluier, tekenen van vermoeidheid en veroudering. De gestabiliseerde enzymen zwakken de verbinding tussen de cellen af en zorgen dus voor een versneld afschilferproces en huidvernieuwing. De huid voelt heel zacht aan na toepassing van de enzymatische peeling in het professionele instituut is er een direct zichtbaar, fris en stralend effect.

Niet alleen direct na de behandeling is het effect voelbaar en zichtbaar maar ook weken na de behandeling werken de werkzame stoffen nog diep door in de huid. De testen tonen aan dat rimpels verminderen met 33% en en de huidelasticiteit toeneemt met 19%. Dankzij de combinatie van micro-dermabrasie, chemische peeling en enzymatische peeling zal de huid een ware transformatie doormaken.

De huid komt snel in conditie, vernieuwt en ziet er stralend fris en “nieuw” uit. Enzymacid is geschikt voor alle leeftijden en voor bijna alle huidcondities.