woe t/m vr 08:30 - 12:00/ 13:30 - 18:00Galjoen 29 1132GM Volendam

Casmara treatments

Spaanse hoogwaardige huidverzorging bestaande uit specifieke behandelingen voor iedere leeftijd,huidtype en huidconditie.
Hieronder staan Syllz Huidverzorging haar meest geliefde en inzetbare behandelingen voor 30+ en 50+ jaar.

Goji Treatment

Antioxidant behandeling 30+
De Happy Berries van Casmara!

Balans en bescherming tegen huidveroudering, met Gojibesextract ,bevat 500x de hoeveelheid Vit C als sinaasappels ! en AminozurenComplex. Verhogen de energie ,verbeteren de bloedsomloop en werken herstellend. Hoge hydratatie, verhelderende werking , kalmerend en voedend. Tegen de eerste tekenen van veroudering, ontgiftend, rijke voedingsstoffen voor de huid.

Skin”GOLD”Sensations!

Complete Unisex behandeling die voorziet in alle behoeften van uw huid .Voor alle leeftijden en seizoenen.
Actieve bestanddelen zijn o.a vitamineACE en een mineraal complexAnti-Aging en ook voor de gevoelige huid.

Q10 TREATMENT

Anti-Aging 50+

Een krachtige Antioxidant , een coEnzym onmisbaar bij de celstructuur.Door veroudering en of ziekte vindt er collageen en elastine- verlies plaats in de cel door afbraak van het natuurlijke q10 enzym.
Deze behandeling draagt bij om de capillaire te versterken, collageen en elastine aanmaak te bevorderen, immuniteit, dus preventief bij pigmentatie en natuurlijk de hydratatie in de huid op peil te houden.

RGENERIN INHIBITOR CONTRACTURE

Anti-Aging 50+

Verzacht rimpels en expressie lijntjes ,zuiverend, met o.a Glycolzuur,melkzuren en salisylzuur dus voor de (post)acnehuid ook zeer geschikt. Kalmerend en Anti-Aging.