woe t/m vr 08:30 - 12:00/ 13:30 - 18:00Galjoen 29 1132GM Volendam

Behandelingen

Zowel voor dames en heren, jong of ouder zijn er vele behandelingen voor elk huidtype en huidconditie.
Een complete gelaatsbehandeling duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit;

ericsonlaboratoire*Huidanalyse en anamnese.
*Reiniging van de huid en ogen.
*Indien gewenst modelleren van de wenkbrauwen en waxen van de bovenlip
*Gevolgd door een dieptereiniging d.m.v schrub, lysing of peeling.
*Het verwijderen van onzuiverheden.
*Ontspanning door massage van het gelaat, nek en schouders, hoofdhuid en decolleté
*Masker evt. i.c.m serums afhankelijk van het type behandeling en indien gewenst ondertussen genieten van een handmassage, afsluitend met de verzorgende Medex cream.
*Afsluitend met de dagverzorging aangepast aan het huidtype en indien gewenst lichte make-up van het Huidverbeterend merk Mineralogie.
*Productadvies voor thuisgebruik en evt. iets te drinken.

De behandelingen kunnen uiteraard uitgebreid worden met de losse supplementen, zie hiervoor de prijslijst.
De korte behandeling van 45 minuten is zonder de massage, meest gebruikt men deze manier voor een touch-up of als korte acne behandeling.

De Behandelingen 'à la carte' in kuurverband en afwisselend met elkaar

Acti-Biotic – Huidzuivering, Voor de vette huid, verstopte talgklieren, overmatige talgafscheiding.Acne. Regulerend op de talgklierwerking, hormonale activiteit in evenwicht brengen, stimulerend op de natuurlijke anti-biotica in de huid. Matterend op de vette zones, heldere teint, gezonde uitstraling.

behandelingen-1

8056295770_1223ba74c9

Biopure – zuurstoftherapie en diepgaande detox , krachtige stimulerende werking, antivervuilingsschild, de huid ademt weer .

Sensitive Pro - De Cosmetisch- Genetische oplossing voor de reactieve huid. Rechtstreekse werking op de genen die een rol spelen bij ontstekingen en celstress. Stimulering van de endorfinen waardoor minder roodheid en pijn. Het afweermechanisme wordt weer geactiveerd, de huid wordt gekalmeerd, voelt comfortabel en zacht.

behandelingen-3

Hydra  Clinic- Diepgaand Herstel en vochtbalans in de huid op peil krijgen en behouden. Een doeltreffende bescherming aan de cellen om de jeugdige uitstraling te behouden.

Meso-Vit A-C-E  , VitamineBooster ,m.b.v  de Micro-Pick voorzien van kleine naaldjes die microkanaaltjes opent in de opperhuid en zo de verspreiding van actieve moleculen versneld. Nano-mannuronzuur moleculen die als overdrachts- en ondersteuningshulpmiddel voor vitaminen dienen. Met de skinjector die trillingen maakt, wordt opname van de  serums positief beinvloed. De samenwerking op verschillende niveaus in de huid wordt gestimuleerd.

behandelingen-4

behandelingen-5

Feminity- De Huidcyclus in Evenwicht. Door hormonale schommelingen is het vochtgehalte in de huid onderworpen aan constante veranderingen. Deze afwisselingen komen in balans en een onaangenaam gevoel wordt voorkomen, de huid wordt rustiger. De stamcellen worden beschermd om zo vroegtijdige vermoeidheid van de huid te voorkomen.

Perfection – Diepgaande Depigmentatie voor vlekjes, verstoorde pigmentatie door hormonale schommelingen en ..genetische pigmentatie. Door beinvloeden van de DNA-gebonden receptoren. De beste resultaten worden verkregen door regelmatige toepassing en uiteraard zonbescherming.

behandelingen-6

behandelingen-7

EnzymAcid – fruitzuurbehandeling met 3 voudige werking, zowel manuele MicroDermaBrasie, chemisch, enzymatische werking. Voor vele doeleinden en huidtypen. Grauwe vermoeide huid, puistjes, vlekjes, rimpeltjes? In kuurverband maar ook na een behandeling direct voelbaar en zichtbaar.

Skinjexion- Anti-Age behandeling, aanpak van ( en voorkomen van ) bestaande lijntjes en rimpeltjes. Drie hightech actieve ingrediënten werken snel in op de rimpels, werken ontspannend en het hoog moluculair Hyaluronzuur vult de rimpels. In kuurverband van 4 keer , 1xp.wk

behandelingen-8

Slim-Lift treatment - Herstel van Volumes door reductie van de vetten en opspannen van losgeraakte zones. Globale verjonging van het gezicht. Actieve serums, bindweefselmassage met liftpumper en gipsmasker!

Bio-Optic – eyezone treatment van Ericson Laboratoire, extra aandacht voor deze zone ook mogelijk tijdens een behandeling, voor de vochtophopingen, verkleuringen, lijntjes te verzachten.

bioptic

Neoderma Biopeeling - Biologische kruidenpeeling op basis van algen, natuurlijke kruidenvezels en essentiële oliën.
Zachte maar zeer effectieve behandeling die de celvernieuwing bevordert en productie van collageen en elastine.
De oplossing voor;
-Acne &vette huid
-littekens, grove poriën
-Rimpelbestrijding
-couperose en rosacea
Hele jaar door toepasbaar, eens per maand of in kuurverband.

algologie

Huidverzorgende behandelingen

 Algologie Gelaatsbehandelingen Hydra, Revitalising en Sensi-Plus. Laten  de huid weer stralen, hydraterend, Rustgevend en  doorbloeding bevorderend , heerlijke behandelingen incl. huidverstrakkend. oogserum en special mask.

Basis Gelaatsbehandelingen aangepast naar huidbeeld en huidtype–met o.a Algologie of Medex excl serums. Reiniging,schrub/peeling,onzuiverheden,epileren,bovenlip evt.waxen,gelaatsmassage en masker.

behandelingen-9

Medex Herbs Repair Therapie. Diepgaande huidvriendelijke natuurlijke peeling op basis van Chineese kruiden.